Brug et aktivitetsur til at trakke din vandring - sådan kommer du i gang og 3 grunde til at du bliver glad for det

Elsker du at trække i vandrestøvlerne og så trave ud i naturen? Under Corona pandemien fik flere og flere øjnene op for, at bruge naturen noget mere. Vi fik øjnene op for, hvad det er, naturen kan. Nemlig give os en indre ro og glæde. Mange holder også en aktiv ferie med vandring i naturen. Enten hjemme i Danmark eller i lande med lidt flere bjerge.

Vil du gerne have styr på din vandring. Hvor langt du går, hvor hurtigt du går, din puls under vandringen og måske også ruten? Så er det en god ide med et aktivitetsur. På den måde kan du nemt tracke din vandring.Men hvordan kommer du i gang med at tracke din vandring? Og hvorfor er det overhovedet en god ide at gøre det? Følg med her og få svarene.

Sådan kommer du i gang med at tracke din vandring

Det første og vigtigste er at du har lyst til at vandre. For det andet skal du have nogle gode vandrestøvler eller sko, samt passende tøj, der er behageligt at have på. Når disse ting er på plads, er det ved at være tid til, at investere i et sportsur. Der findes utrolig mange forskellige på markedet. De forskellige modeller varerer rigtig meget i funktion, størrelse og udseende. Inden du vælger, hvilket ur du ønsker at investere i, kan du overveje, om du skal bruge det til andet end vandring.

Hvad skal det kunne? Du kan få modeller der er GPS i. Dette er en virkelig god funktion, når du ønsker at bruge det til for eksempel vandring. Så kan du altid finde vej. Du har også muligheden for, at se dine ruter efter turen er slut, samt eventuelt planlægge dine ruter inden vandringen begynder. De fleste sportsure kan måle pulsen under vandringen. Sørg for at sætte dig godt ind i, hvad de forskellige modeller kan, inden du investerer i et. I det følgende kommer der tre gode grunde til at tracke sin vandring.

1. Du har altid en GPS med

Når man vandre i naturen, kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvor man præcist er. Stierne kan pludselig føre én på afveje, hvilket kan virke utrygt, uanset om man er ude at vandre alene eller samme med én eller flere. Ved at have et sportsur på armen med indbygget GPS, er du sikret, at kunne finde hjem igen. På den måde har du også mulighed for, at se hvor du præcis befinder dig. Når der er GPS i dit ur, betyder det også, at du har mulighed for, at gemme dine ruter.

2. Uret er din sikkerhed på turen

Sportsure der har indbygget GPS har ofte en sikkerheds og sporings funktion. Det betyder, at skulle uheldet være ude, og du farer vild, kommer til skade eller andet, kan hjælpen opspore dig. Dermed kan den også nå frem til dig. Det er en dejlig forsikring, at have med sig på sin vandretur. Det gør også, at du måske tør vove dig ud på nogle længere og mindre fremkommelige ture.

3. Du bliver bidt af at tracke din vandring

Det er almen kendt, at man bliver bidt af sport. Vandring er bestemt ingen undtagelse. Når du så oveni købet tracker din vandring vil du helt sikkert blive endnu mere bidt. Er der noget federe end, at se sine egne resultater blive bedre og bedre? Måske bliver turene længere og længere, måske vandrer du hurtigere og hurtigere. Uanset hvilke parametre du synes, der er fede at tracke, vil du helt sikkert opleve en tilfredsstillelse ved, at have styr på din vandring ved hjælp af et ur.

Menu
Top